All images are copyrighted © Angelic Photography - no reproduction without prior consent.Book Online

* Please Fill Required Fields *

Ja sam Tamara Korać. Rodjena sam u Beogradu 1977. gde zivim i radim kao fotograf. Fotografija mi je od malena bila hobi, strast koja me je obuzimala, a fotoaparat je bio neizbezna oprema na svim mojim putovanjima. Tu ljubav prema fotografiji, pretvorila sam i u profesiju . Za mene fotografija nije samo slika, to je riznica secanja, uspomena, mojih emocija.

Ucestvovala sam u vise grupnih izlozbi, osvajala nagrade na raznim foto konkursima od kojih mi je najdraza izlozbena fotografija u Milanu na MIA PHOTO FAIR 2017 na Gurushots konkurs na temu “minimalizma”. Tu su i posebna pohvalnica i izlozbena fotografija na godisnjem Refoto konkursu 2017. Ucestvovala sam u projektu “Slike Srbije”, koji za cilj ima okupljanje zaljubljenika u fotografiju i lepote Srbije, u kojem su moje fotografije osvanule na njihovom godisnjem kalendaru, a potom i na izlozbi. Bila sam deo zirija na foto konkursu ” Kulturno istorijski spomenici Starog grada” Ustanove kulture “UK Parobrod” u junu 2017.  Fotografisala sam mnoge poznate licnosti za casopise poput Branke Veselinovic, Vlaste Velisavljevic, Gorice Popovic, Julijane Lule Zivojinovic, Davora Perunicica, Jelisavete Karadzic, Srdjana Ilica, reditelja Milana Todorovica, guslara Marka Scepanovica, Zoe Kida (Zemlja Gruva) itd. Radila sam u Fabrici Fotografa a tu su i saradnje sa kucama kao sto Vichy, La Roche, Chic a Mote, Feedback, Love Pets, portal Kulturizacija, Deciji Kulturni Centar, koncert narodnog kola skole “Lujo Davico”, Etno selo Zabran, hotel Lav, Gosi International itd.

Danas kao osnivac i predavac radim u Foto Radionici “Picture It” gde svoje znanje o fotografiji prenosim mladim ljudima koji dele istu strast i ljubav prema fotografiji. Fotograf sam Networking Day-Poslovni Susreti, a fotografisem i vencanja, decije rodjendane, proslave, promocije itd. Na Instagram-u Moderator sam Perfection “familije” (Nature perfection, Sky perfection, Stilllife perfection).